Meny Stäng

Ny styrelsepost!

Jajamen, ni läste rätt!
Vi i styrelsen har utformat en ny styrelsepost som vi valt att kalla Ordförande för Välkomstveckan. Denna post kommer framöver ha ansvaret för välkomstveckan tillsammans med utskottet som just nu är den blivande kungafamiljen Jonna, Andreas och Olle. Vi ser fram emot att testa på och forma denna nya post som förhoppningsvis kommer underlätta jobbet inför och kring välkomstveckan.
Vi låter Ordförande för Välkomstveckan herself berätta mer, låt oss presentera:
Josefine Pettersson, tidigare Ledamot i PAX styrelse:

Hej Josefine, hur känns det att det är du som sitter på de nya posten?

Hej, jo tack! Det känns bra, lite nervöst att jag ska göra detta för första gången, både för mig men också att posten är helt ny!

Vad är syftet med den nya styrelseposten?

Syftet är att få mer struktur i arbetet kring välkomstveckan, det har tidigare varit lite oklart om vad som ska göras och när saker och ting ska göras. Så tanken med det hela är att vi ska göra en plan på hur arbetet ska bli så bra och effektivt som möjligt! Både för att det ska underlätta för kungafamiljen/faddrarna men också för att det ska kunna bli ännu bättre för nollorna!

Vad ser du mest fram emot som Ordf. för välkomstveckan?

Jag ser fram emot välkomstveckan haha. För att då får vi lite kvittot för hur arbetet har funkat! Men jag ser också fram emot att lära mig massa om hur vi ska strukturera upp arbetet bäst!

Hur kommer det sig att det var du som fick posten?

Jag tror framförallt jag fick denna posten för att jag är med i kungafamiljen men också för att vi var två ledamöter, jag och Johanna och det räcker egentligen med att vara en så då föll det sig rätt naturligt att jag skulle ”göra något annat” och ta denna posten istället!

Vad är ditt bästa minne från din egna välkomstvecka?

Svårt!! Det va en sjukt rolig vecka, men jag tror en blandning av såpalekarna på lördagen och sivans på onsdagen! Eller kanske sittningen? Eller äng-festen? Kan inte bestämma mig, allt va så himla kul!!

Kan du avslöja några smaskiga planer inför denna välkomstvecka?

Åh hmm… det jag kan säga är att det kommer bli succé! det kommer vara fartfyllda dagar med sjukt roliga aktiviteter, mer än så kan jag nog inte säga.. haha!

Med denna intervjun vill vi önska er er trevlig helg och vi hoppas ni tycker detta är lika spännande som vi!