Meny Stäng

Påskuppdatering!

Hej hörrni och glad påsk!
Många av er har säkert åkt hem över helgen för att ta lite påsklov, käka lite påsklunch och en del påskgodis. Här kommer passande nog ett rykande färskt blogginlägg om de senaste veckorna som verkligen har swishat förbi. Helt plötsligt är vi inne på mitten av April.
Mars månad var iallafall en händelserik sådan, inte minst för oss i styrelsen som först hade en trevlig Kick-Off på Inlåst här i Växjö utan också både jobbade på Amår och även hade turen att få gå på Amårsittningen på kvällen.
Har ni inte varit och besökt Inlåst eller andra ”escaperooms” så är det ett hett tips!

Efter jobbdagen på Amår svidade vi om till finkläder och se så fina alla var! Även det blev en väldigt lyckad dag!

För alla medlemmar i PAX har det både varit tack- och vårsittning. Den första sittningen styrdes upp för att, precis som det låter, tacka alla som hjälpt till under tidigare termin. En fotovägg var utplacerad och vi var inte sena på den bollen inte, kameramannen hade fullt upp så att säga!
Temat på vårsittningen var huvudbonad och vi fick se allt från sombreros och comboyhattar till studentmössor och prinsesskronor. Det bjöds på en härlig blandning av tacos, lekar och sång. Båda sittningarna avslutades med dans på Slottstallarna tillsammans med fler från campus. Tack till alla som var med och såg till att sprida härlig energi, massa skratt och en peppande stämning!

Det styrdes även upp ännu ett Bootcamp med Fernando i täten. Tillsammans med Nocco, grym musik och en massa pepp från samtliga deltagare köttade vi oss igenom en svettig timme på Olympen.

Det har verkligen varit kalasroliga veckor och kanske är det just därför som det gått så himla fort.
En liten påminnelse till alla er är att se till att ta vara på och njuta av dessa fina månader vi har framför oss innan det är dags för sommarlov. För även om det känns långt bort och man längtar dit så kommer våren gå jättefort och rätt vad det är så är sommaren runt hörnet.
Men innan dess ska vi se till att vi får en fantastisk vår och här framöver har vi bland annat både valborg, padel och PAX-crawl att se fram emot!

Detta var allt för denna gången, ha nu en härlig påsk och se till att njuta av vädret som Sverige just nu bjuder på!