Meny Stäng

Årets första inlägg!

Heej och ett Gott Nytt År lite (läs mycket) i efterskott!
Eftersom att hela Januari redan har gått antar jag att de allra flesta kommit in i vardagslunket igen med föreläsningar, plugg på bibblan, matlådefix och tvättidspassning.

Men ny termin betyder även en massa kul!
Här kommer en lite recap om vad som hänt sedan sist:
Vi rivstartade terminen med ett DJ BOOTCAMP-pass på Olympen som kändes rejält flera dagar efteråt. Det blev en väldigt lyckad aktivitet och jag tror sannolikheten är stor att det kommer en repris till er som missade eller till oss som gärna vill vara med igen!


Ansvarsfrihet beviljades för den avgående styrelsen, vi i den nya styrelsen tog plats och sen har vi även hunnit med ett Insup och Utsup där den gamla styrelsen kammade hem vinsten, så man kan verkligen säga att de slutade på topp.

Men över till den nya styrelsen för PAX 2019.
Vi försöker alla så gott som det går förstå vad det innebär att ha en plats i styrelsen och att anamma den rollen så bra vi kan.

Först ut har vi PAX ordförande som detta året är ingen mindre än Anton Öhman. Anton har tidigare erfarenheter inom styrelsen så han känner väl till både rutiner och tillvägagångsätt och det känns som att han kommer kunna dra i de trådar som behövs.

Sen har vi vice ordförande (Also known as ordförandets högra arm och bollplank till övriga styrelsemedlemmar) som detta året är Angelica Jacobson. Angelicas driv, ordning och reda gör att hon lätt kommer kunna plocka upp de bollar som vi andra tappar.

Styrelsens kassör är Rebecca Eidstedt och det är hon som ser till så att vi inte blir ruinerade. Är det något utskott som behöver lite extra pengar är det Rebecca man ska fjäska för.

Sekreterare för detta året är Mikaela Söderkvist som förutom protokoll bidrar med ideér och skratt till både möten, evenemang och aktiviteter.

Ordförande för aktivitetsutskottet är Andreas Palmqvist och han passar som handen i handsken till denna post och jag är säker på att han kommer leverera aktiviteter vi kommer minnas som gamla och grå.

Sen har vi vår alldeles egna franska macaron som ordförande för Utbildningsutskott, nämligen monsieur Victor Mignot. Han ser till så att utbildningen håller en så hög nivå som möjligt och undrar ni något kring kurserna är det honom ni ska vända er till.

Ordförande för det sociala utskottet är detta år Ida Strömstedt och det tackar resterande styrelse inte nej till då hon är en gudinna på bakning. Aktuellt nu är PAX vårsittning som går av stapeln den 15 Mars 18.00. Detta ser vi fram emot!

Ordförande för kommunikation är jag som skriver detta inlägg, Jonna Alm. Det ska bli jättekul att under detta året jobba i styrelsen och jag håller just nu på att lära mig WordPress. Vi kommer just nu inte riktigt överens, men det går bättre och bättre så snart ska vi nog kunna bli vänner!

Ordförande för PA-dagen är Emma Gustavsson som utan tvekan kommer planera en fullspäckad intressant arbetsmarknadsdag.

Årets ledamöter är Johanna Lundin och Josefine Pettersson, två glädjespridare som kommer göra susen för PAX gemenskap.

De flesta av oss har haft öppna möten och är ni intresserade av att engagera er i något av utskotten så är det bara att höra av sig till någon i styrelsen, alla är välkomna!

Denna veckan hade vi även årets andra styrelsemöte och där planerades bland annat kommande aktiviteter och evenemang.
Mer om detta kommer ni få ta del av lite längre fram.

Med detta sagt vill jag avsluta med att vi i styrelsen ser verkligen fram emot ett sprakande, bubblande och härligt år tillsammans med er!